Frits Wester legt bij Humberto uit hoe de huidige coronaregels tot stand kwamen

Frits Wester legt bij Humberto uit hoe de huidige coronaregels tot stand kwamen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Frits Wester</em> legt bij <em>Humberto</em> uit hoe de huidige coronaregels tot stand kwamen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Het wordt steeds lastiger om een nieuw pakket coronamaatregelen door te voeren in de samenleving. Het demissionaire kabinet, en met name Mark Rutte en Hugo de Jonge (die grotendeels verantwoordelijk zijn voor het coronabeleid), stuit op steeds meer tegenstand. Veel partijen in de Tweede Kamer zagen bijvoorbeeld graag een ander pakket maatregelen - of helemaal geen maatregelen - en ook in het OMT spreken de wetenschappers elkaar nu tegen. Frits Wester legt uit hoe het kabinet tot het huidige maatregelenpakket is gekomen. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Frits Wester legt bij Humberto uit hoe de huidige coronaregels tot stand kwamen

Het wordt steeds lastiger om een nieuw pakket coronamaatregelen door te voeren in de samenleving. Het demissionaire kabinet, en met name Mark Rutte en Hugo de Jonge (die grotendeels verantwoordelijk zijn voor het coronabeleid), stuit op steeds meer tegenstand. Veel partijen in de Tweede Kamer zagen bijvoorbeeld graag een ander pakket maatregelen - of helemaal geen maatregelen - en ook in het OMT spreken de wetenschappers elkaar nu tegen. Frits Wester legt uit hoe het kabinet tot het huidige maatregelenpakket is gekomen.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frits Wester legt bij Humberto uit hoe de huidige coronaregels tot stand kwamen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV