Video: 'Woeste Henk Westbroek beticht Albert Heijn van diefstal'

Video: 'Woeste Henk Westbroek beticht Albert Heijn van diefstal'

De Albert Heijn dacht een leuke link te maken tussen Sinterklaas en het scannen van boodschappen en plaatste op verschillende scanapparaten de tekst: Sinterklaas, wie scant hem niet? Die actie valt echter niet bij iedereen even goed: "Dat is natuurlijk een link naar het lied Sinterklaas wie kent hem niet (van Het Goede Doel, red.) dus Henk Westbroek zegt: dat kan natuurlijk niet zomaar. Die tekst is eigendom. Je mag daar niet zomaar mee aan de haal gaan", vertelt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

Wellicht proces
Westbroek heeft het aanhangig gemaakt bij de artiestenvakbond: "Die zeggen dat hij best een zaak heeft. Als dat zo is dan gaat hij wellicht een proces aanspannen en hij wil natuurlijk gewoon poen zien", aldus Den Aantrekker. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Video: 'Woeste Henk Westbroek beticht <em>Albert Heijn</em> van diefstal' De Albert Heijn dacht een leuke link te maken tussen Sinterklaas en het scannen van boodschappen en plaatste op verschillende scanapparaten de tekst: Sinterklaas, wie scant hem niet? Die actie valt echter niet bij iedereen even goed: "Dat is natuurlijk een link naar het lied Sinterklaas wie kent hem niet (van Het Goede Doel, red.) dus Henk Westbroek zegt: dat kan natuurlijk niet zomaar. Die tekst is eigendom. Je mag daar niet zomaar mee aan de haal gaan", vertelt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker. Wellicht procesWestbroek heeft het aanhangig gemaakt bij de artiestenvakbond: "Die zeggen dat hij best een zaak heeft. Als dat zo is dan gaat hij wellicht een proces aanspannen en hij wil natuurlijk gewoon poen zien", aldus Den Aantrekker. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Shownieuws: 'Fajah Lourens heeft vriend Bart de laan uitgestuurd' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: 'Woeste Henk Westbroek beticht Albert Heijn van diefstal' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV