Humberto gemist? Epidemioloog Quirine ten Bosch laat zien wat effect van maatregelen is

Humberto gemist? Epidemioloog Quirine ten Bosch laat zien wat effect van maatregelen is

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Epidemioloog <em>Quirine ten Bosch</em> laat zien wat effect van maatregelen is Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. We zijn (bijna) terug bij af, want er is gisteren een heuse avondlockdown ingegaan in Nederland. De besmettingscijfers zijn ongekend hoog en dus heeft het demissionaire kabinet hard moeten ingrijpen, maar wat zijn de effecten van de maatregelen nu precies? Epidemioloog Quirine ten Bosch laat bij Humberto zien hoe snel de besmettingscijfers afnemen bij maatregelen. Hieruit blijkt dat we nog steeds wel even zoet zijn met de huidige situatie... Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Epidemioloog Quirine ten Bosch laat zien wat effect van maatregelen is

We zijn (bijna) terug bij af, want er is gisteren een heuse avondlockdown ingegaan in Nederland. De besmettingscijfers zijn ongekend hoog en dus heeft het demissionaire kabinet hard moeten ingrijpen, maar wat zijn de effecten van de maatregelen nu precies? Epidemioloog Quirine ten Bosch laat bij Humberto zien hoe snel de besmettingscijfers afnemen bij maatregelen. Hieruit blijkt dat we nog steeds wel even zoet zijn met de huidige situatie...

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Epidemioloog Quirine ten Bosch laat zien wat effect van maatregelen is of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV