Shownieuws: 'Fajah Lourens heeft vriend Bart de laan uitgestuurd'

Shownieuws: 'Fajah Lourens heeft vriend Bart de laan uitgestuurd'

Fajah Lourens zou haar vriend Bart de laan uitgestuurd hebben, om met de woorden van Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker te spreken. "Ze vertelde onlangs in weekblad Panorama nog dat hij echt een blijvertje was maar niets is minder waar", vertelt hij bij Shownieuws. Bekijk het fragment hieronder.

Shownieuws: '<em>Fajah Lourens</em> heeft vriend Bart de laan uitgestuurd' Fajah Lourens zou haar vriend Bart de laan uitgestuurd hebben, om met de woorden van Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker te spreken. "Ze vertelde onlangs in weekblad Panorama nog dat hij echt een blijvertje was maar niets is minder waar", vertelt hij bij Shownieuws. Bekijk het fragment hieronder. Bekijk ook Fajah Lourens: "Mijn borsten zijn lek, siliconen in mijn lymfen" (video) Bekijk deze video » Video: Fajah Lourens staat lijnrecht tegenover overheid en testbeleid Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: 'Fajah Lourens heeft vriend Bart de laan uitgestuurd' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV