Zien: MEAU treedt live op bij Humberto met 'Dat heb jij gedaan'

Zien: MEAU treedt live op bij Humberto met 'Dat heb jij gedaan'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>MEAU</em> treedt live op bij <em>Humberto</em> met 'Dat heb jij gedaan' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. De Nederlandse singer-songwriter Meau Hewitt, kortweg MEAU, heeft momenteel veel succes met haar single 'Dat heb jij gedaan'. De zangeres was zondagavond te gast bij Humberto om de hit live ten gehore te brengen. Een spannend moment, want het was haar allereerste liveoptreden op televisie. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: MEAU treedt live op bij Humberto met 'Dat heb jij gedaan'

De Nederlandse singer-songwriter Meau Hewitt, kortweg MEAU, heeft momenteel veel succes met haar single 'Dat heb jij gedaan'. De zangeres was zondagavond te gast bij Humberto om de hit live ten gehore te brengen. Een spannend moment, want het was haar allereerste liveoptreden op televisie.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: MEAU treedt live op bij Humberto met 'Dat heb jij gedaan' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV