MEAU krijgt verrassing in Humberto: ze mag voorprogramma Suzan & Freek doen

MEAU krijgt verrassing in Humberto: ze mag voorprogramma Suzan & Freek doen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

MEAU krijgt verrassing in <em>Humberto</em>: ze mag voorprogramma <em>Suzan &amp; Freek</em> doen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. De Nederlandse singer-songwriter MEAU heeft een hit te pakken met 'Dat heb jij gedaan'. Suzan & Freek zijn al lang fan van haar en ze hebben een speciale verrassing voor MEAU in Humberto: of ze in het voorprogramma van Suzan & Freek wil staan, in de Ziggo Dome. De zangeres is helemaal overdonderd, maar vindt het "heel vet". Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
MEAU krijgt verrassing in Humberto: ze mag voorprogramma Suzan & Freek doen

De Nederlandse singer-songwriter MEAU heeft een hit te pakken met 'Dat heb jij gedaan'. Suzan & Freek zijn al lang fan van haar en ze hebben een speciale verrassing voor MEAU in Humberto: of ze in het voorprogramma van Suzan & Freek wil staan, in de Ziggo Dome. De zangeres is helemaal overdonderd, maar vindt het "heel vet".

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op MEAU krijgt verrassing in Humberto: ze mag voorprogramma Suzan & Freek doen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV