Zien: Dolf Jansen speelt voorstellingen 's middags, maar dat is "geen oplossing"

Zien: Dolf Jansen speelt voorstellingen 's middags, maar dat is "geen oplossing"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Dolf Jansen</em> speelt voorstellingen 's middags, maar dat is &quot;geen oplossing&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. De gevolgen van de verplichte theatersluiting om 17.00 uur zijn groot. Cabaretier Dolf Jansen toert momenteel door het land met een eindejaarsvoorstelling, maar zijn hele schema is overhoop gegooid door de nieuwe coronamaatregelen. Zo stond hij zondagmiddag in Hoorn te spelen. Jansen probeert zoveel mogelijk voorstellingen naar de zaterdag- en zondagmiddag te verplaatsen, maar: "Dat is geen oplossing." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Dolf Jansen speelt voorstellingen 's middags, maar dat is "geen oplossing"

De gevolgen van de verplichte theatersluiting om 17.00 uur zijn groot. Cabaretier Dolf Jansen toert momenteel door het land met een eindejaarsvoorstelling, maar zijn hele schema is overhoop gegooid door de nieuwe coronamaatregelen. Zo stond hij zondagmiddag in Hoorn te spelen. Jansen probeert zoveel mogelijk voorstellingen naar de zaterdag- en zondagmiddag te verplaatsen, maar: "Dat is geen oplossing."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dolf Jansen speelt voorstellingen 's middags, maar dat is "geen oplossing" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV