Frits Spits bij Humberto over De Slapelozen: "Slaap zelf ook slecht"

Frits Spits bij Humberto over De Slapelozen: "Slaap zelf ook slecht"

Net als vijf miljoen andere Nederlanders slaapt Frits Spits ook slecht. In zijn nieuwe programma De Slapelozen spreekt hij met een aantal van hen en daarnaast komen ook slaapdeskundigen, gedragstherapeuten en psychologen aan het woord. De radiopresentator sprak er zondagavond over bij Humberto.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Frits Spits bij <em>Humberto</em> over De Slapelozen: &quot;Slaap zelf ook slecht&quot; Net als vijf miljoen andere Nederlanders slaapt Frits Spits ook slecht. In zijn nieuwe programma De Slapelozen spreekt hij met een aantal van hen en daarnaast komen ook slaapdeskundigen, gedragstherapeuten en psychologen aan het woord. De radiopresentator sprak er zondagavond over bij Humberto. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Het programma De slapelozen is van maandag 29 november tot en met vrijdag 3 december dagelijks te zien op NPO 2, met starttijden die variëren van 22.35 uur tot 23.15 uur. Je kunt elke aflevering van De slapelozen terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Frits Spits bij Humberto over De Slapelozen: "Slaap zelf ook slecht"

Het programma De slapelozen is van maandag 29 november tot en met vrijdag 3 december dagelijks te zien op NPO 2, met starttijden die variëren van 22.35 uur tot 23.15 uur. Je kunt elke aflevering van De slapelozen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frits Spits bij Humberto over De Slapelozen: "Slaap zelf ook slecht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV