Video: Doutzen Kroes heeft 29 miljoen maar wil toch coronasteun, goed idee?

Video: Doutzen Kroes heeft 29 miljoen maar wil toch coronasteun, goed idee?

Doutzen Kroes is de laatste tijd sowieso al het mikpunt van spot vanwege haar opvallende mening over de aanpak van het coronavirus maar nu blijkt dat ze, met haar geschat vermogen van 29 miljoen euro, desonandanks coronasteun te hebben aangevraagd. Het gaat om een, voor haar, schamel bedrag van 18.000 euro en dat doet menig wenkbrauwen fronsen. "Het betreft de NOW-steun, die regeling die bedoeld is voor bedrijven die minder omzet hebben gedraaid tijdens de coronacrisis. Juist omdat Kroes zo rijk is ligt dat heel erg gevoelig", vertelt WNL-presentatrice Maaike Timmerman.

'Ze heeft er recht op'
De vraag is: is het handig om die steun aan te vragen als je niet echt op een dubbeltje hoeft te kijken of moeten we het bedrijf van Kroes, dat natuurlijk ook salarissen van medewerkers moet betalen, los zien van haar persoonlijke vermogen? "Het moet niet, maar je hebt er recht op. Althans dat wordt getoetst", reageert Raymond Knops, demissionair staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: <em>Doutzen Kroes</em> heeft 29 miljoen maar wil toch coronasteun, goed idee? Doutzen Kroes is de laatste tijd sowieso al het mikpunt van spot vanwege haar opvallende mening over de aanpak van het coronavirus maar nu blijkt dat ze, met haar geschat vermogen van 29 miljoen euro, desonandanks coronasteun te hebben aangevraagd. Het gaat om een, voor haar, schamel bedrag van 18.000 euro en dat doet menig wenkbrauwen fronsen. "Het betreft de NOW-steun, die regeling die bedoeld is voor bedrijven die minder omzet hebben gedraaid tijdens de coronacrisis. Juist omdat Kroes zo rijk is ligt dat heel erg gevoelig", vertelt WNL-presentatrice Maaike Timmerman. 'Ze heeft er recht op'De vraag is: is het handig om die steun aan te vragen als je niet echt op een dubbeltje hoeft te kijken of moeten we het bedrijf van Kroes, dat natuurlijk ook salarissen van medewerkers moet betalen, los zien van haar persoonlijke vermogen? "Het moet niet, maar je hebt er recht op. Althans dat wordt getoetst", reageert Raymond Knops, demissionair staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Doutzen Kroes afgemaakt door BN'ers vanwege coronafilmpje: 'Domme gans', 'Wartaal' en 'Waanzin' (video) Bekijk deze video » Doutzen Kroes ontving 18.000 euro coronasteun (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: Doutzen Kroes heeft 29 miljoen maar wil toch coronasteun, goed idee?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Doutzen Kroes heeft 29 miljoen maar wil toch coronasteun, goed idee? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV