Arts in Goedemorgen Nederland: "Niet in paniek raken van omikron-coronavariant" (video)

Arts in Goedemorgen Nederland: "Niet in paniek raken van omikron-coronavariant" (video)

Inmiddels heeft de nieuwe corona-variant 'omikron' ook Nederland bereikt. Hoe erg is dat? "We hoeven niet in paniek te raken," hoorde je maandagochtend in Goedemorgen Nederland.

Lees verder onder de video.

Arts in <em>Goedemorgen Nederland</em>: &quot;Niet in paniek raken van <em>omikron-coronavariant</em>&quot; (video) Inmiddels heeft de nieuwe corona-variant 'omikron' ook Nederland bereikt. Hoe erg is dat? "We hoeven niet in paniek te raken," hoorde je maandagochtend in Goedemorgen Nederland. Lees verder onder de video. BezorgdheidEr is veel te doen over de nieuwe coronavariant, de zogeheten omikron-variant. Deze zou besmettelijker zijn en gaat als een vuurtje rond in zuidelijk Afrika. Het virus is inmiddels de grens over en heeft zich verspreid over verschillende delen van de wereld, en ook in Nederland. Arts Hugo Tempelman, die in Zuid-Afrika werkt, zei het volgende in Goedemorgen Nederland: "Er is inderdaad reden tot bezorgdheid, maar we hoeven niet in paniek te raken." Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Viroloog doet harde uitspraak: "De boosterprik gaat ons niet uit de crisis helpen" Bekijk deze video » Video: Doutzen Kroes heeft 29 miljoen maar wil toch coronasteun, goed idee? Bekijk deze video » Video: prinses Beatrix heeft een papegaai en zijn naam is Lingo Bekijk deze video »
Nieuws :
Arts in Goedemorgen Nederland: "Niet in paniek raken van omikron-coronavariant" (video)

Bezorgdheid
Er is veel te doen over de nieuwe coronavariant, de zogeheten omikron-variant. Deze zou besmettelijker zijn en gaat als een vuurtje rond in zuidelijk Afrika. Het virus is inmiddels de grens over en heeft zich verspreid over verschillende delen van de wereld, en ook in Nederland. Arts Hugo Tempelman, die in Zuid-Afrika werkt, zei het volgende in Goedemorgen Nederland: "Er is inderdaad reden tot bezorgdheid, maar we hoeven niet in paniek te raken."

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Arts in Goedemorgen Nederland: "Niet in paniek raken van omikron-coronavariant" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV