Video: Donny Roelvink heeft spijt van tanden wegslijpen, "Superstom"

Video: Donny Roelvink heeft spijt van tanden wegslijpen, "Superstom"

Zowel Dave Roelvink als zijn broertje Donny lieten enige tijd geleden hun tanden wegslijpen om daar vervolgens kronen op te laten plaatsen. Alles voor een 'perfect' gebit. Dat blijkt nu echter helemaal niet zo perfect en de complicaties, waar vele tandartsen regelmatig op wijzen, kwamen dan ook al rap om de hoek kijken. Donny heeft spijt: "Ik heb een fout gemaakt en was heel naïef en eigenwijs."

'Superstom'
Hij had het anders moeten doen (of misschien niet moeten doen?): "Achteraf heb ik gewoon heel veel spijt gehad van de manier waarop ik het gedaan heb, met dat tanden wegslijpen en dat gesodemieter. Ik was gewoon superstom." Bekijk de video die Roelvink op Instagram plaatste hieronder.

Video: <em>Donny Roelvink</em> heeft spijt van tanden wegslijpen, &quot;Superstom&quot; Zowel Dave Roelvink als zijn broertje Donny lieten enige tijd geleden hun tanden wegslijpen om daar vervolgens kronen op te laten plaatsen. Alles voor een 'perfect' gebit. Dat blijkt nu echter helemaal niet zo perfect en de complicaties, waar vele tandartsen regelmatig op wijzen, kwamen dan ook al rap om de hoek kijken. Donny heeft spijt: "Ik heb een fout gemaakt en was heel naïef en eigenwijs." 'Superstom'Hij had het anders moeten doen (of misschien niet moeten doen?): "Achteraf heb ik gewoon heel veel spijt gehad van de manier waarop ik het gedaan heb, met dat tanden wegslijpen en dat gesodemieter. Ik was gewoon superstom." Bekijk de video die Roelvink op Instagram plaatste hieronder. Zien: Dave Roelvink laat zijn echte tanden (stompjes) zien, zonder facings Bekijk deze video » Video: Maxime Meiland heeft nieuwe tanden Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Donny Roelvink heeft spijt van tanden wegslijpen, "Superstom" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV