Video: glaasje wijn om slapeloosheid tegen te gaan? Geen probleem!

Video: glaasje wijn om slapeloosheid tegen te gaan? Geen probleem!

Video: glaasje wijn om <em>slapeloosheid</em> tegen te gaan? Geen probleem! Slapeloosheid, het is voor velen een bekend probleem. De hele nacht maar liggen draaien en woelen, zonder echt goed slaap te vatten. En de frustratie die daarbij komt kijken maakt het absoluut niet eenvoudiger om een goede nachtrust te pakken. Wat kan je er tegen doen? Frits Spits heeft het zelf ervaren en geeft tips in zijn nieuwe programma De Slapelozen, dat eerder al in podcast-formaat verscheen. "Een glaasje wijn kan goed helpen, dat is geen probleem." Het programma De Slapelozen is van maandag 29 november tot en met vrijdag 3 december dagelijks te zien op NPO 2, met starttijden die variëren van 22.35 uur tot 23.15 uur. Je kunt elke aflevering van De slapelozen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Khalid & Sophie: emotionele Frits Spits ziet optreden Dutch String Collective Bekijk deze video » Frits Spits bij Humberto over De Slapelozen: "Slaap zelf ook slecht" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: glaasje wijn om slapeloosheid tegen te gaan? Geen probleem!

Slapeloosheid, het is voor velen een bekend probleem. De hele nacht maar liggen draaien en woelen, zonder echt goed slaap te vatten. En de frustratie die daarbij komt kijken maakt het absoluut niet eenvoudiger om een goede nachtrust te pakken. Wat kan je er tegen doen? Frits Spits heeft het zelf ervaren en geeft tips in zijn nieuwe programma De Slapelozen, dat eerder al in podcast-formaat verscheen. "Een glaasje wijn kan goed helpen, dat is geen probleem."

Het programma De Slapelozen is van maandag 29 november tot en met vrijdag 3 december dagelijks te zien op NPO 2, met starttijden die variëren van 22.35 uur tot 23.15 uur. Je kunt elke aflevering van De slapelozen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: glaasje wijn om slapeloosheid tegen te gaan? Geen probleem! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV