Wilfred Genee in VI Radio: "Johan Derksen wil niet meer in talkshow met Hans Kraay"

Wilfred Genee in VI Radio: "Johan Derksen wil niet meer in talkshow met Hans Kraay"

De heren van Veronica Inside hebben vanaf januari bijna geen plek meer in de agenda. Vanaf dan zijn ze iedere werkdag met hun eigen talkshow te zien. In VI radio onthulde Wilfred Genee waarom Hans Kraay niet meer welkom is in het nieuwe jaar.

Lees verder onder de video.

Wilfred Genee in <em>VI Radio</em>: &quot;Johan Derksen wil niet meer in talkshow met <em>Hans Kraay</em>&quot; De heren van Veronica Inside hebben vanaf januari bijna geen plek meer in de agenda. Vanaf dan zijn ze iedere werkdag met hun eigen talkshow te zien. In VI radio onthulde Wilfred Genee waarom Hans Kraay niet meer welkom is in het nieuwe jaar. Lees verder onder de video. Hans KraayIn de nieuwe talkshow van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is er geen plaats meer voor Hans Kraay, zo werd vorige week bekendgemaakt in de uitzending van Veronica Inside. Nu vertelt Genee waarom, in een gesprek met Beau van Erven Dorens: "Johan wil het echt niet, ik zou het geen probleem vinden als hij blijft. Maar we hebben er uitgebreid over gesproken en dit is de conclusie." De nieuwe talkshow gaat VI Vandaag heten. Bekijk de video van VI Radio hierboven. VI Vandaag is vanaf januari iedere werkdag van 21.30 uur tot 22.30 uur te zien op SBS6. De talkshow Beau is vanaf vanavond (29 november) weer te zien op RTL4. Radio 538: Bjørgen maakt speciaal nummer over afscheid Hans Kraay Jr bij VI Bekijk deze video » Johan Derksen over nieuwe talkshow: "Dat vind ik wel heel jammer" Bekijk deze video » Johan Derksen over uitspraken Sierd de Vos tijdens Besiktas - Ajax: "Hij doet gekke dingen" Bekijk deze video » Felle Johan Derksen in VI: "Mark Rutte de schuld geven is te gemakkelijk" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hans Kraay
In de nieuwe talkshow van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is er geen plaats meer voor Hans Kraay, zo werd vorige week bekendgemaakt in de uitzending van Veronica Inside. Nu vertelt Genee waarom, in een gesprek met Beau van Erven Dorens: "Johan wil het echt niet, ik zou het geen probleem vinden als hij blijft. Maar we hebben er uitgebreid over gesproken en dit is de conclusie." De nieuwe talkshow gaat VI Vandaag heten.

Bekijk de video van VI Radio hierboven. VI Vandaag is vanaf januari iedere werkdag van 21.30 uur tot 22.30 uur te zien op SBS6. De talkshow Beau is vanaf vanavond (29 november) weer te zien op RTL4.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee in VI Radio: "Johan Derksen wil niet meer in talkshow met Hans Kraay" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV