Live stream Nederland - Japan (vrouwenvoetbal)

Live stream Nederland - Japan (vrouwenvoetbal)

Kijk maandag 29 november vanaf 19.40 uur LIVE naar Nederland - Japan via de livestream hierboven.

Maandag spelen Nederland en Japan vriendschappelijk tegen elkaar. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 3 (tweede helft: NPO 1) en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Nederland - Japan op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Japan

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Nederland - Japan is maandag 29 november vanaf 19.40 uur te zien op NPO 3 (tweede helft: NPO 1) en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Nederland - Japan</em> (vrouwenvoetbal) Kijk maandag 29 november vanaf 19.40 uur LIVE naar Nederland - Japan via de livestream hierboven. Maandag spelen Nederland en Japan vriendschappelijk tegen elkaar. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 3 (tweede helft: NPO 1) en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Nederland - Japan op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Japan De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Nederland - Japan (vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Nederland - Japan is maandag 29 november vanaf 19.40 uur te zien op NPO 3 (tweede helft: NPO 1) en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Nederland - Japan (vrouwenvoetbal)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live stream Nederland - Japan (vrouwenvoetbal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV