Talkshow M gemist? Suse van Kleef over het voetbalhoogtepunt van het jaar

Talkshow M gemist? Suse van Kleef over het voetbalhoogtepunt van het jaar

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 29 november. Je kan ook de hele uitzending van 29 november terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em> gemist? <em>Suse van Kleef</em> over het voetbalhoogtepunt van het jaar Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 29 november. Je kan ook de hele uitzending van 29 november terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Voetbalcommentator Suse van Kleef zit bij Talkshow M aan tafel om te praten over de Nederlandse voetbal dames. Vandaag wordt namelijk de Ballon d’Or uitgereikt, maar maken onze vrouwen wel kans op deze hoofdprijs? Voor Suse maakt het niet echt uit, het feit dat de dames meededen aan de Olympische Spelen is voor haar het voetbalhoogtepunt van het jaar. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Suse van Kleef over het voetbalhoogtepunt van het jaar

Voetbalcommentator Suse van Kleef zit bij Talkshow M aan tafel om te praten over de Nederlandse voetbal dames. Vandaag wordt namelijk de Ballon d’Or uitgereikt, maar maken onze vrouwen wel kans op deze hoofdprijs? Voor Suse maakt het niet echt uit, het feit dat de dames meededen aan de Olympische Spelen is voor haar het voetbalhoogtepunt van het jaar.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Suse van Kleef over het voetbalhoogtepunt van het jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV