Video: Peter Gillis gaat uit zijn plaat tijdens controle horecazaak van Samir

Video: Peter Gillis gaat uit zijn plaat tijdens controle horecazaak van Samir

Peter Gillis schrikt zich een ongeluk als hij de horecazaak van Samir binnen komt lopen. De tafels zijn kaal, de vloer plakt en de prullenbakken puilen uit. Kort samengevat vindt Peter het 'een ratjetoe' in de tent. Massa is Kassa: Familie Gillis zie je iedere maandag om 20:30 uur op SBS6.

Bekijk her fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Video: <em>Peter Gillis</em> gaat uit zijn plaat tijdens controle <em>horecazaak</em> van Samir Peter Gillis schrikt zich een ongeluk als hij de horecazaak van Samir binnen komt lopen. De tafels zijn kaal, de vloer plakt en de prullenbakken puilen uit. Kort samengevat vindt Peter het 'een ratjetoe' in de tent. Massa is Kassa: Familie Gillis zie je iedere maandag om 20:30 uur op SBS6. Bekijk her fragment uit RTL Boulevard hieronder. Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Video: Peter Gillis gaat uit zijn plaat tijdens controle horecazaak van Samir

Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Peter Gillis gaat uit zijn plaat tijdens controle horecazaak van Samir of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV