Video: Sceptische Doutzen Kroes ontvangt 18 duizend euro aan coronasteun

Video: Sceptische Doutzen Kroes ontvangt 18 duizend euro aan coronasteun

Doutzen Kroes heeft zich sinds het begin van de coronapandemie al meerdere malen uitgesproken over het falende beleid van de Nederlandse overheid. Nu blijkt echter uit een onderzoek van Quote dat het topmodel met haar bedrijf wel duizenden euro's aan coronasteun heeft aangevraagd. En dat schiet bij veel mensen in het verkeerde keelgat.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Sceptische <em>Doutzen Kroes</em> ontvangt <em>18 duizend euro</em> aan coronasteun Doutzen Kroes heeft zich sinds het begin van de coronapandemie al meerdere malen uitgesproken over het falende beleid van de Nederlandse overheid. Nu blijkt echter uit een onderzoek van Quote dat het topmodel met haar bedrijf wel duizenden euro's aan coronasteun heeft aangevraagd. En dat schiet bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Tekst gaat verder onder de video. VraagtekensMediadeskundige Rob Goossens zet zijn vraagtekens bij de coronasteun van Doutzen Kroes. Naar schatting heeft Doutzen een eigenvermogen van maar liefst 29 miljoen euro, dan lijkt die 18 duizend euro aan overheidssteun toch een beetje overbodig. Goossens vertelt bij RTL Boulevard dat het topmodel de ontvangen subsidie wellicht terug moet gaan storten. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Sceptische Doutzen Kroes ontvangt 18 duizend euro aan coronasteun

Vraagtekens
Mediadeskundige Rob Goossens zet zijn vraagtekens bij de coronasteun van Doutzen Kroes. Naar schatting heeft Doutzen een eigenvermogen van maar liefst 29 miljoen euro, dan lijkt die 18 duizend euro aan overheidssteun toch een beetje overbodig. Goossens vertelt bij RTL Boulevard dat het topmodel de ontvangen subsidie wellicht terug moet gaan storten.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Sceptische Doutzen Kroes ontvangt 18 duizend euro aan coronasteun of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV