Video: Bioloog Freek Vonk zonder problemen terug op Hollandse bodem

Video: Bioloog Freek Vonk zonder problemen terug op Hollandse bodem

Het leek er even op dat tv-bioloog Freek Vonk in een penibele situatie zat. Hij was voor opnames in zuiderlijk Afrika, toen bekend werd dat de omikronvariant van het coronavirus zich daar snel verspreidde. Het was daarom nog maar de vraag of Freek wel terug kon naar Nederland. Inmiddels is hij weer veilig op Hollandse bodem en daar is zijn vriendin Franka maar wat blij mee.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Video: Bioloog <em>Freek Vonk</em> zonder problemen terug op <em>Hollandse bodem</em> Het leek er even op dat tv-bioloog Freek Vonk in een penibele situatie zat. Hij was voor opnames in zuiderlijk Afrika, toen bekend werd dat de omikronvariant van het coronavirus zich daar snel verspreidde. Het was daarom nog maar de vraag of Freek wel terug kon naar Nederland. Inmiddels is hij weer veilig op Hollandse bodem en daar is zijn vriendin Franka maar wat blij mee. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
TV :
Video: Bioloog Freek Vonk zonder problemen terug op Hollandse bodem


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Bioloog Freek Vonk zonder problemen terug op Hollandse bodem of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV