Veronica Inside gemist? Chris Woerts schijt in zijn broek op safari in Zuid-Afrika

Veronica Inside gemist? Chris Woerts schijt in zijn broek op safari in Zuid-Afrika

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 29 november terugkijken bij Gids.tv.

Bitcoin-koning Chris Woerts is in Zuid-Afrika aan het genieten van een welverdiende vakantie. Chris spot een leeuw tijdens de safaritocht en besluit om dit voorval te gaan filmen, op de achtergrond zijn alleen gekke geluiden te horen. René van der Gijp lacht zich een ongeluk: "Hij zit gewoon in zijn broek te schijten."

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em> gemist? <em>Chris Woerts</em> schijt in zijn broek op <em>safari</em> in Zuid-Afrika Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 29 november terugkijken bij Gids.tv. Bitcoin-koning Chris Woerts is in Zuid-Afrika aan het genieten van een welverdiende vakantie. Chris spot een leeuw tijdens de safaritocht en besluit om dit voorval te gaan filmen, op de achtergrond zijn alleen gekke geluiden te horen. René van der Gijp lacht zich een ongeluk: "Hij zit gewoon in zijn broek te schijten." Tekst gaat verder onder de video. Drie jaar in quarantaineChris Woerts zit in Zuid-Afrika, dus hij kan voorlopig niet terug volgens de mannen van VI: "Met het Zuid-Afrikaanse variantje moet je drie jaar in quarantaine hè? Hij kan niet zomaar hier gaan zitten weer, hè?" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Drie jaar in quarantaine
Chris Woerts zit in Zuid-Afrika, dus hij kan voorlopig niet terug volgens de mannen van VI: "Met het Zuid-Afrikaanse variantje moet je drie jaar in quarantaine hè? Hij kan niet zomaar hier gaan zitten weer, hè?"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Chris Woerts schijt in zijn broek op safari in Zuid-Afrika of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV