Slotaflevering Cupido Ofzo gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Cupido Ofzo gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Cupido Ofzo gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van Cupido Ofzo om 21:30 uur te zien op SBS6. In deze slotaflevering blijkt wie van de kandidaten de liefde heeft gevonden en bij wie het alleen bij vriendschap blijft. LastigZo hebben Gea en Evert het best wel lastig door de druk die het hebben van een relatie met zich meebrengt. Wendy helpt ze met het nemen van de juiste beslissing. Op het eindfeestje in het datingbureau komen alle stellen samen VerkeringHoe was de tweede date van Sjoerd en Renate? Hoe gaat het na de eerste date met Giovanni en Courtney? Hoe is het na al die maanden met Danielle en Remy, Bastiaan en Lisa en Mathijs en Willemijn? En de grote vraag die beantwoord gaat worden: hebben Pascal en Stefan nog steeds verkering?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is de laatste aflevering van Cupido Ofzo om 21:30 uur te zien op SBS6. In deze slotaflevering blijkt wie van de kandidaten de liefde heeft gevonden en bij wie het alleen bij vriendschap blijft.

Lastig
Zo hebben Gea en Evert het best wel lastig door de druk die het hebben van een relatie met zich meebrengt. Wendy helpt ze met het nemen van de juiste beslissing. Op het eindfeestje in het datingbureau komen alle stellen samen

Verkering
Hoe was de tweede date van Sjoerd en Renate? Hoe gaat het na de eerste date met Giovanni en Courtney? Hoe is het na al die maanden met Danielle en Remy, Bastiaan en Lisa en Mathijs en Willemijn? En de grote vraag die beantwoord gaat worden: hebben Pascal en Stefan nog steeds verkering?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Cupido Ofzo

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Cupido Ofzo gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV