Video: Brian Dunne verzorgt prachtig optreden bij Veronica Inside

Video: Brian Dunne verzorgt prachtig optreden bij Veronica Inside

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 29 november terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Brian Dunne</em> verzorgt prachtig optreden bij <em>Veronica Inside</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 29 november terugkijken bij Gids.tv. Veronica Inside sluit de aflevering af met geweldig optreden van Brian Dunne. De zanger is getekend bij het platenlabel van Danny Vera, hij is enorm enthousiast over de kwaliteiten zijn protegé. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Veronica Inside sluit de aflevering af met geweldig optreden van Brian Dunne. De zanger is getekend bij het platenlabel van Danny Vera, hij is enorm enthousiast over de kwaliteiten zijn protegé.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Brian Dunne verzorgt prachtig optreden bij Veronica Inside of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV