Jan Smit over ruzie met zus Monique: "Wij werken niet meer samen" (video)

Jan Smit over ruzie met zus Monique: "Wij werken niet meer samen" (video)

De relatie tussen Jan Smit en zijn bekende zus Monique is lang niet altijd over rozen gegaan. Onlangs doken er opnieuw berichten op over een ruzie, en maandag reageerde Jan op alle geruchten. Hij sprak duidelijke taal: "Wij werken niet meer samen, that's it."

Lees verder onder de video.

<em>Jan Smit</em> over ruzie met zus Monique: &quot;Wij werken niet meer samen&quot; (video) De relatie tussen Jan Smit en zijn bekende zus Monique is lang niet altijd over rozen gegaan. Onlangs doken er opnieuw berichten op over een ruzie, en maandag reageerde Jan op alle geruchten. Hij sprak duidelijke taal: "Wij werken niet meer samen, that's it." Lees verder onder de video. FilmJan werkt aan een film, waarin Chantal Janzen en Simone Kleinsma ook rollen hebben. Volgens de zanger waren de rollen daarna op - en dus was er geen plek voor een rolletje voor Monique. "Het is toch niet zo dat als je familie bent dat je dan alles maar samen moet doen?" reageert Jan enigszins gepikeerd op de roddels. Volgens Jan is alles goed tussen hem en Monique. Bekijk het fragment met Jan Smit hierboven. Bekijk ook Video: Jan Smit brengt een van de eerste Nederlandse 3D-animatiefilms uit Bekijk deze video » Video: Jan Smit en zus Monique definitief gebroken na jarenlange samenwerking Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Film
Jan werkt aan een film, waarin Chantal Janzen en Simone Kleinsma ook rollen hebben. Volgens de zanger waren de rollen daarna op - en dus was er geen plek voor een rolletje voor Monique. "Het is toch niet zo dat als je familie bent dat je dan alles maar samen moet doen?" reageert Jan enigszins gepikeerd op de roddels. Volgens Jan is alles goed tussen hem en Monique.

Bekijk het fragment met Jan Smit hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Smit over ruzie met zus Monique: "Wij werken niet meer samen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV