Viroloog Anne Wensing in Op1 over omikron-variant: "Te vroeg voor conclusies"

Viroloog Anne Wensing in Op1 over omikron-variant: "Te vroeg voor conclusies"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Viroloog <em>Anne Wensing</em> in <em>Op1</em> over omikron-variant: &quot;Te vroeg voor conclusies&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Viroloog Anne Wensing zit bij Op1 aan tafel op te praten over de omikron-variant van het coronavirus. In de media wordt al gesproken over een besmettelijkere, maar niet ziekmakendere variant van het virus. Volgens Wensing is het nog te vroeg om hele grote conclusies te trekken over de omikron-variant. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Viroloog Anne Wensing in Op1 over omikron-variant: "Te vroeg voor conclusies"

Viroloog Anne Wensing zit bij Op1 aan tafel op te praten over de omikron-variant van het coronavirus. In de media wordt al gesproken over een besmettelijkere, maar niet ziekmakendere variant van het virus. Volgens Wensing is het nog te vroeg om hele grote conclusies te trekken over de omikron-variant.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Viroloog Anne Wensing in Op1 over omikron-variant: "Te vroeg voor conclusies" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV