Op1 gemist? Vliegverbod Zuid-Afrika is een vertragingstechniek voor omikron-variant

Op1 gemist? Vliegverbod Zuid-Afrika is een vertragingstechniek voor omikron-variant

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Vliegverbod <em>Zuid-Afrika</em> is een <em>vertragingstechniek</em> voor <em>omikron-variant</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Door een in zuidelijk Afrika geconstateerde nieuwe variant van het coronavirus heeft Nederland een vliegverbod ingesteld voor vluchten uit Zuid-Afrika naar Nederland, maar is dit inreisverbod wel terecht? Volgens viroloog Anne Wensing kunnen we virussen niet tegenhouden, ook niet met een vliegverbod: "Het is een soort vertragingstechniek, we kopen wat tijd door het iets te vertragen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Vliegverbod Zuid-Afrika is een vertragingstechniek voor omikron-variant

Door een in zuidelijk Afrika geconstateerde nieuwe variant van het coronavirus heeft Nederland een vliegverbod ingesteld voor vluchten uit Zuid-Afrika naar Nederland, maar is dit inreisverbod wel terecht? Volgens viroloog Anne Wensing kunnen we virussen niet tegenhouden, ook niet met een vliegverbod: "Het is een soort vertragingstechniek, we kopen wat tijd door het iets te vertragen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Vliegverbod Zuid-Afrika is een vertragingstechniek voor omikron-variant of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV