Op1 gemist? Wintersport komt wederom in gevaar door omikron-variant

Op1 gemist? Wintersport komt wederom in gevaar door omikron-variant

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Volgens de weersvoorspellingen valt er de komende dagen een dik pak sneeuw in de Alpen, maar door de omikron-variant lijkt de wintersport verder weg dan ooit. Elk populair skiland heeft inmiddels maatregelen getroffen en dat maakt het voor Nederlanders niet makkelijker om op wintersport te gaan. Voorzitter reisbrancheorganisatie Frank Oostdam vertelt in Op1 over de gevolgen van onze reisplannen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Wintersport</em> komt wederom in gevaar door <em>omikron-variant</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Volgens de weersvoorspellingen valt er de komende dagen een dik pak sneeuw in de Alpen, maar door de omikron-variant lijkt de wintersport verder weg dan ooit. Elk populair skiland heeft inmiddels maatregelen getroffen en dat maakt het voor Nederlanders niet makkelijker om op wintersport te gaan. Voorzitter reisbrancheorganisatie Frank Oostdam vertelt in Op1 over de gevolgen van onze reisplannen. Tekst gaat verder onder de video. Totaal vliegverbodFrank Oostdam vertelt bij Op1 dat er gevreesd wordt voor een totaal vliegverbod, of een verplichte boostervaccinatie, in verschillende landen. Dit zou betekenen dat ongevaccineerden helemaal niet op wintersport kunnen gaan. Volgens Oostdam is het daarom ook tijd dat we ons gaan gedragen, zodat de besmettingen in ons land dalen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Wintersport komt wederom in gevaar door omikron-variant

Totaal vliegverbod
Frank Oostdam vertelt bij Op1 dat er gevreesd wordt voor een totaal vliegverbod, of een verplichte boostervaccinatie, in verschillende landen. Dit zou betekenen dat ongevaccineerden helemaal niet op wintersport kunnen gaan. Volgens Oostdam is het daarom ook tijd dat we ons gaan gedragen, zodat de besmettingen in ons land dalen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Wintersport komt wederom in gevaar door omikron-variant of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV