Op1 gemist? Lerares Marleen Euving over leven met een hersenhumor

Op1 gemist? Lerares Marleen Euving over leven met een hersenhumor

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Lerares <em>Marleen Euving</em> over leven met een <em>hersenhumor</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Lerares Marleen Euving kwam er vier maanden geleden achter dat ze een hersentumor heeft en haar operatie is al meerdere keren uitgesteld. Ze zou eerst 16 november geopereerd worden, maar die operatie werd uitgesteld. Bij Op1 deelt ze haar verhaal. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Lerares Marleen Euving over leven met een hersenhumor

Lerares Marleen Euving kwam er vier maanden geleden achter dat ze een hersentumor heeft en haar operatie is al meerdere keren uitgesteld. Ze zou eerst 16 november geopereerd worden, maar die operatie werd uitgesteld. Bij Op1 deelt ze haar verhaal.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Lerares Marleen Euving over leven met een hersenhumor of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV