Volle Zalen met Barrie Stevens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Barrie Stevens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Barrie Stevens gemist? Bekijk hier de hele uitzending Cornald Maas gaat in een nieuwe aflevering van Volle Zalen, vanavond om 20:30 uur te zien op NPO 2, op bezoek bij Barrie Stevens. Hij werkt al ruim een halve eeuw in Nederland als choreograaf, danser, zanger, acteur en nog veel meer. LondenStevens heeft ons land lief, maar voelt zich tegelijkertijd nog altijd 'every inch an Englishman'. Hij keert terug naar zijn geboortestad Londen, waar hij vertelt over zijn jeugd en als jongetje droomde van de schijnwerpers. Leen JongewaardIn Nederland bezoekt Stevens het graf van zijn voormalig partner Leen Jongewaard en vertelt over de invloed die de oudere Jongewaard op hem had. Stevens staat nu voor het eerst solo op het podium met de voorstelling I'm an Artist, "een muzikale roadtrip door mijn leven en werk."
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Cornald Maas gaat in een nieuwe aflevering van Volle Zalen, vanavond om 20:30 uur te zien op NPO 2, op bezoek bij Barrie Stevens. Hij werkt al ruim een halve eeuw in Nederland als choreograaf, danser, zanger, acteur en nog veel meer.

Londen
Stevens heeft ons land lief, maar voelt zich tegelijkertijd nog altijd 'every inch an Englishman'. Hij keert terug naar zijn geboortestad Londen, waar hij vertelt over zijn jeugd en als jongetje droomde van de schijnwerpers.

Leen Jongewaard
In Nederland bezoekt Stevens het graf van zijn voormalig partner Leen Jongewaard en vertelt over de invloed die de oudere Jongewaard op hem had. Stevens staat nu voor het eerst solo op het podium met de voorstelling I'm an Artist, "een muzikale roadtrip door mijn leven en werk."

Bekijk hier alle video's en artikelen van Volle Zalen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Volle Zalen met Barrie Stevens gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV