NOOD aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOOD aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOOD aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de gloednieuwe Nederlandse dramaserie NOOD te zien op NPO 1. In deze serie zien we een aantal op zichzelf staande verhalen, waarin centralisten te maken krijgen met een noodsituatie. Grote drukIn NOOD worden vier centralisten geconfronteerd met de meest uitzonderlijke noodgevallen die ze onder grote druk moeten afhandelen. Lieke, Bilal, Joyce en Boudewijn staan bellers te woord in telefoongesprekken die verre van alledaags zijn. In de eerste aflevering belt Lauren 112 omdat haar vader op de grond ligt en hulp nodig heeft. Schreeuwende manLauren krijgt Joyce aan de lijn. Die hoort een schreeuwende man in de achtergrond als er ineens wordt opgehangen. Het lukt Joyce niet meer om Lauren te bereiken. Joyce schat in dat er gereanimeerd moet worden, en stuurt de hulpdienst erop af. Zij treffen daar Laurens broer Kevin aan, die om onbekende reden de reanimatie tegen probeert te houden. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuwe dramaserie NOOD vanaf dinsdag op NPO1, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
NOOD aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is de gloednieuwe Nederlandse dramaserie NOOD te zien op NPO 1. In deze serie zien we een aantal op zichzelf staande verhalen, waarin centralisten te maken krijgen met een noodsituatie.

Grote druk
In NOOD worden vier centralisten geconfronteerd met de meest uitzonderlijke noodgevallen die ze onder grote druk moeten afhandelen. Lieke, Bilal, Joyce en Boudewijn staan bellers te woord in telefoongesprekken die verre van alledaags zijn. In de eerste aflevering belt Lauren 112 omdat haar vader op de grond ligt en hulp nodig heeft.

Schreeuwende man
Lauren krijgt Joyce aan de lijn. Die hoort een schreeuwende man in de achtergrond als er ineens wordt opgehangen. Het lukt Joyce niet meer om Lauren te bereiken. Joyce schat in dat er gereanimeerd moet worden, en stuurt de hulpdienst erop af. Zij treffen daar Laurens broer Kevin aan, die om onbekende reden de reanimatie tegen probeert te houden.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOOD aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV