Op1 gemist? Michael Blok haalde coronavaccinatie voor kinderen in Oostenrijk

Op1 gemist? Michael Blok haalde coronavaccinatie voor kinderen in Oostenrijk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Michael Blok haalde coronavaccinatie voor kinderen in <em>Oostenrijk</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Michael Blok vertelde maandagavond bij Op1 een opvallend verhaal. Hij is met zijn kinderen namelijk helemaal naar Wenen gereisd om ze te laten vaccineren tegen het coronavirus - omdat ze in Nederland nog niet in aanmerking kwamen voor vaccinatie. Blok vertelt dat corona volgens de Amerikaanse overheid vijf keer gevaarlijker is dan 'kinderziektes' als rode hond of mazelen, en daar "zeikt niemand over vaccinatie". Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Michael Blok haalde coronavaccinatie voor kinderen in Oostenrijk

Michael Blok vertelde maandagavond bij Op1 een opvallend verhaal. Hij is met zijn kinderen namelijk helemaal naar Wenen gereisd om ze te laten vaccineren tegen het coronavirus - omdat ze in Nederland nog niet in aanmerking kwamen voor vaccinatie. Blok vertelt dat corona volgens de Amerikaanse overheid vijf keer gevaarlijker is dan 'kinderziektes' als rode hond of mazelen, en daar "zeikt niemand over vaccinatie".

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Michael Blok haalde coronavaccinatie voor kinderen in Oostenrijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV