Rozemarijn van Bruchem-Visser: "Lange opnameduur reden om coronapatiënten af te wijzen"

Rozemarijn van Bruchem-Visser: "Lange opnameduur reden om coronapatiënten af te wijzen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Rozemarijn van Bruchem-Visser</em>: &quot;Lange opnameduur reden om coronapatiënten af te wijzen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Rozemarijn van Bruchem-Visser, voorzitter van de triagecommissie van het Erasmus MC, blikte maandag in Op1 vooruit op een mogelijke 'code zwart'. De lange ligduur van een coronapatiënt op de intensive care, vaak zo'n achttien dagen, is volgens haar reden om bij 'code zwart' voorrang te geven aan andere IC-patiënten met een kortere ligduur. Met andere woorden: het wordt steeds lastiger om coronapatiënten te behandelen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rozemarijn van Bruchem-Visser: "Lange opnameduur reden om coronapatiënten af te wijzen"

Rozemarijn van Bruchem-Visser, voorzitter van de triagecommissie van het Erasmus MC, blikte maandag in Op1 vooruit op een mogelijke 'code zwart'. De lange ligduur van een coronapatiënt op de intensive care, vaak zo'n achttien dagen, is volgens haar reden om bij 'code zwart' voorrang te geven aan andere IC-patiënten met een kortere ligduur. Met andere woorden: het wordt steeds lastiger om coronapatiënten te behandelen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rozemarijn van Bruchem-Visser: "Lange opnameduur reden om coronapatiënten af te wijzen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV