Shownieuws: Ghislaine Maxwell kan tientallen jaren celstraf krijgen

Shownieuws: Ghislaine Maxwell kan tientallen jaren celstraf krijgen

<em>Shownieuws</em>: Ghislaine Maxwell kan tientallen jaren celstraf krijgen Ghislaine Maxwell was jarenlang de rechterhand van kindermisbruiker Jeffrey Epstein. Doelbewust lokte ze jonge meiden in de val, het seksnetwerk van Epstein waar naar verluidt ook machtige mannen als Bill Clinton, Donald Trump en prins Andrew deel van uitmaakten. Het proces tegen Maxwell is gisteren van start gegaan en ze kan tientallen jaren celstraf krijgen. Bekijk de reportage van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Video: Prins Andrew verbleef met minderjarige meiden op 'seksranch' van Jeffrey Epstein Bekijk deze video » Zien: Proces tegen 'minderjarige-ronselaar' Ghislaine Maxwell is begonnen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ghislaine Maxwell was jarenlang de rechterhand van kindermisbruiker Jeffrey Epstein. Doelbewust lokte ze jonge meiden in de val, het seksnetwerk van Epstein waar naar verluidt ook machtige mannen als Bill Clinton, Donald Trump en prins Andrew deel van uitmaakten. Het proces tegen Maxwell is gisteren van start gegaan en ze kan tientallen jaren celstraf krijgen.

Bekijk de reportage van Shownieuws hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Ghislaine Maxwell kan tientallen jaren celstraf krijgen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV