Beau: werken bestaande coronavaccins ook tegen Omikron?

Beau: werken bestaande coronavaccins ook tegen Omikron?

Beau van Erven Dorens is terug met zijn talkshow en viel maandagavond meteen met zijn neus in de coronaboter, nu de Omikron-variant het nieuws beheerst. Hoogleraar en immunoloog Marjolein van Egmond vertelt hem wat we al weten van deze mutatie, of we ons zorgen moeten maken en of de bestaande vaccins opgewassen zijn tegen Omikron.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 29 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

<em>Beau:</em> werken bestaande coronavaccins ook tegen Omikron? Beau van Erven Dorens is terug met zijn talkshow en viel maandagavond meteen met zijn neus in de coronaboter, nu de Omikron-variant het nieuws beheerst. Hoogleraar en immunoloog Marjolein van Egmond vertelt hem wat we al weten van deze mutatie, of we ons zorgen moeten maken en of de bestaande vaccins opgewassen zijn tegen Omikron. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 29 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.
TV :
Beau: werken bestaande coronavaccins ook tegen Omikron?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau: werken bestaande coronavaccins ook tegen Omikron? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV