Beau: 'Lange Frans zit verhaal al te typen, over Omikron-code die te downloaden is'

Beau: 'Lange Frans zit verhaal al te typen, over Omikron-code die te downloaden is'

Pfizer is druk bezig met een nieuw vaccin tegen de Omikron-variant en de Nederlandse medisch directeur Marc Kaptein vertelt hoe dat in zijn werk gaat: "Wat we doen is een genetische code, die op een website staat, downloaden en daar maken we letterlijk een SARS-CoV2-virus van, dan de Omikron-variant."

'Lange Frans zit al te tikken...'
Een enigszins technisch verhaal volgt maar die code....kan iedereen die gewoon downloaden en daar vervolgens zelf mee aan de slag? "Lange Frans die zit zijn verhaal al te tikken thuis want het is natuurlijk ook levensgevaarlijk als je die code downloadt, kan je er van alles mee doen", grapt Beau van Erven Dorens. Maar zo makkelijk blijkt dat gelukkig niet.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 29 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

Beau: 'Lange Frans zit verhaal al te typen, over <em>Omikron-code</em> die te downloaden is' Pfizer is druk bezig met een nieuw vaccin tegen de Omikron-variant en de Nederlandse medisch directeur Marc Kaptein vertelt hoe dat in zijn werk gaat: "Wat we doen is een genetische code, die op een website staat, downloaden en daar maken we letterlijk een SARS-CoV2-virus van, dan de Omikron-variant." 'Lange Frans zit al te tikken...'Een enigszins technisch verhaal volgt maar die code....kan iedereen die gewoon downloaden en daar vervolgens zelf mee aan de slag? "Lange Frans die zit zijn verhaal al te tikken thuis want het is natuurlijk ook levensgevaarlijk als je die code downloadt, kan je er van alles mee doen", grapt Beau van Erven Dorens. Maar zo makkelijk blijkt dat gelukkig niet. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 29 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.
TV :
Beau: 'Lange Frans zit verhaal al te typen, over Omikron-code die te downloaden is'


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau: 'Lange Frans zit verhaal al te typen, over Omikron-code die te downloaden is' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV