DNA Onbekend VIPS: 'André Hazes, Marco Borsato is jouw vader'

DNA Onbekend VIPS: 'André Hazes, Marco Borsato is jouw vader'

Het team van Comedy Central is creatief aan de slag gegaan met Dionne Stax' DNA Onbekend. In de VIP-versie van het programma komen we erachter dat Frank en Ronald de Boer geen broers zijn, Rene en Natasja Froger juist wel broer en zus zijn en dat Marco Borsato de biologische vader is van André Hazes. Bekijk de Mash-Up video hieronder.

<em>DNA Onbekend VIPS</em>: 'André Hazes, Marco Borsato is jouw vader' Het team van Comedy Central is creatief aan de slag gegaan met Dionne Stax' DNA Onbekend. In de VIP-versie van het programma komen we erachter dat Frank en Ronald de Boer geen broers zijn, Rene en Natasja Froger juist wel broer en zus zijn en dat Marco Borsato de biologische vader is van André Hazes. Bekijk de Mash-Up video hieronder. Bekijk ook Yvonne Coldeweijer: "André Hazes en Monique weer officieel bij elkaar" (video) Bekijk deze video »
Show :
DNA Onbekend VIPS: 'André Hazes, Marco Borsato is jouw vader'


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DNA Onbekend VIPS: 'André Hazes, Marco Borsato is jouw vader' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV