Dinsdag in Zeeman confrontreert: Ad voor 100.00 euro opgelicht door aannemer

Dinsdag in Zeeman confrontreert: Ad voor 100.00 euro opgelicht door aannemer

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert is te zien hoe Thijs Zeeman Ad bijstaat, wiens aannemer er met ruim 100.000 euro vandoor ging. "Er zit een hele heftige confrontatie in", vertelt de presentator in onderstaande video.

Dinsdag in <em>Zeeman confrontreert</em>: Ad voor 100.00 euro opgelicht door aannemer In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert is te zien hoe Thijs Zeeman Ad bijstaat, wiens aannemer er met ruim 100.000 euro vandoor ging. "Er zit een hele heftige confrontatie in", vertelt de presentator in onderstaande video. Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert is vanaf dinsdag 30 november wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tim Hofman vraagt Sywert van Lienden: 'Ga je die 9 miljoen terugstorten?' (BOOS) Bekijk deze video »

Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert is vanaf dinsdag 30 november wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Zeeman confrontreert: Ad voor 100.00 euro opgelicht door aannemer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV