Wouter Kolff in Talkshow M over video naderende code zwart: "Willen u niet bang maken"

Wouter Kolff in Talkshow M over video naderende code zwart: "Willen u niet bang maken"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 30 november. Je kan ook de hele uitzending van 30 november terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Wouter Kolff in <em>Talkshow M</em> over video naderende <em>code zwart</em>: &quot;Willen u niet bang maken&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 30 november. Je kan ook de hele uitzending van 30 november terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Burgemeester Wouter Kolff verklaart de video over de naderende code zwart die hij in samenwerking met het ziekenhuis in Dordrecht heeft gemaakt: "Niet een toon waar we met een beschuldigd vingertje wijzen, we gaan u ook niet bang maken, maar we maken u bewust." Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Wouter Kolff in Talkshow M over video naderende code zwart: "Willen u niet bang maken"

Burgemeester Wouter Kolff verklaart de video over de naderende code zwart die hij in samenwerking met het ziekenhuis in Dordrecht heeft gemaakt: "Niet een toon waar we met een beschuldigd vingertje wijzen, we gaan u ook niet bang maken, maar we maken u bewust."

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wouter Kolff in Talkshow M over video naderende code zwart: "Willen u niet bang maken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV