Zeeman Confronteert aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zeeman Confronteert aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zeeman Confronteert aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zeeman confronteert is terug! In het nieuwe seizoen van dit misdaadprogramma jaagt Thijs Zeeman weer op allerlei louche figuren die onschuldige slachtoffers in de problemen brengen. PrivédetectiveMisdaadverslaggever Zeeman hoeft zijn werk niet alleen te doen. Zoals altijd krijgt hij weer hulp van zijn vaste partner, privédetective Nico van den Dries. Samen zetten ze alles op alles om zaken waar de politie niet in duikt op te lossen. Leven terugVoor de slachtoffers van oplichters in alle soorten en maten is maar één ding belangrijk: ze willen hun leven terug. Zeeman staat ze bij en maakt jacht op de criminelen, om ze uiteindelijk te confronteren met hun daden. Alle fragmenten uit deze uitzending Dinsdag in Zeeman confrontreert: Ad voor 100.00 euro opgelicht door aannemer Bekijk deze video »
Uitzending :
Zeeman Confronteert aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Zeeman confronteert is terug! In het nieuwe seizoen van dit misdaadprogramma jaagt Thijs Zeeman weer op allerlei louche figuren die onschuldige slachtoffers in de problemen brengen.

Privédetective
Misdaadverslaggever Zeeman hoeft zijn werk niet alleen te doen. Zoals altijd krijgt hij weer hulp van zijn vaste partner, privédetective Nico van den Dries. Samen zetten ze alles op alles om zaken waar de politie niet in duikt op te lossen.

Leven terug
Voor de slachtoffers van oplichters in alle soorten en maten is maar één ding belangrijk: ze willen hun leven terug. Zeeman staat ze bij en maakt jacht op de criminelen, om ze uiteindelijk te confronteren met hun daden.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zeeman Confronteert aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV