Rachel Hazes over André Hazes en Monique: "Dat is geen relatie" (video)

Rachel Hazes over André Hazes en Monique: "Dat is geen relatie" (video)

Nu André Hazes weer op Hollandse bodem is, kan hij weer tijd doorbrengen met zijn zoontje. De geruchten gaan alweer rond dat André en Monique een relatie zouden hebben, maar Rachel Hazes maakt snel een einde aan deze geruchtenmolen.

<em>Rachel Hazes</em> over <em>André Hazes</em> en Monique: &quot;Dat is geen relatie&quot; (video) Nu André Hazes weer op Hollandse bodem is, kan hij weer tijd doorbrengen met zijn zoontje. De geruchten gaan alweer rond dat André en Monique een relatie zouden hebben, maar Rachel Hazes maakt snel een einde aan deze geruchtenmolen. Geen relatie"Ik vind het normaal dat een vader een zoon bezoekt. Dat is geen relatie", aldus Rachel. Op de vraag of er nog contact is tussen Sarah en Rachel is het antwoord duidelijk: "Tuurlijk." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Rachel Hazes over André Hazes en Monique: "Dat is geen relatie" (video)

Geen relatie
"Ik vind het normaal dat een vader een zoon bezoekt. Dat is geen relatie", aldus Rachel. Op de vraag of er nog contact is tussen Sarah en Rachel is het antwoord duidelijk: "Tuurlijk."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rachel Hazes over André Hazes en Monique: "Dat is geen relatie" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV