Urgente oproep in Opsporing Verzocht: Zouo Angel gezocht na dodelijk schietincident Heerlen

Urgente oproep in Opsporing Verzocht: Zouo Angel gezocht na dodelijk schietincident Heerlen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 30 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 30 november terugkijken.

Op zaterdagavond 13 november is een man in Heerlen neergeschoten, hij overleed aan zijn verwondingen. De 30-jarige verdachte Zouo Angel is nog altijd op vrije voeten en daarom deze urgente oproep naar de verblijfplaats van de man.

Urgente oproep in <em>Opsporing Verzocht</em>: Zouo Angel gezocht na dodelijk schietincident <em>Heerlen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 30 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 30 november terugkijken. Op zaterdagavond 13 november is een man in Heerlen neergeschoten, hij overleed aan zijn verwondingen. De 30-jarige verdachte Zouo Angel is nog altijd op vrije voeten en daarom deze urgente oproep naar de verblijfplaats van de man. 10.000Er is een beloning uitgeloofd van 10.000 euro die leidt naar de plek waar de man zich momenteel begeeft. De man ziet er jong uit voor zijn 30-jarige leeftijd en draagt een bril. Verder is hij linkshandig en mogelijk vuurwapen gevaarlijk. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Urgente oproep in Opsporing Verzocht: Zouo Angel gezocht na dodelijk schietincident Heerlen

10.000
Er is een beloning uitgeloofd van 10.000 euro die leidt naar de plek waar de man zich momenteel begeeft. De man ziet er jong uit voor zijn 30-jarige leeftijd en draagt een bril. Verder is hij linkshandig en mogelijk vuurwapen gevaarlijk.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Urgente oproep in Opsporing Verzocht: Zouo Angel gezocht na dodelijk schietincident Heerlen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV