Opsporing Verzocht: politie dringend op zoek naar getuigen omtrent steekincident Enschede

Opsporing Verzocht: politie dringend op zoek naar getuigen omtrent steekincident Enschede

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 30 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 30 november terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: politie dringend op zoek naar getuigen omtrent steekincident <em>Enschede</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 30 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 30 november terugkijken. Afgelopen zondagavond 28 november is een zwaargewonde man gevonden in een greppel in Enschede. Het slachtoffer is een 31-jarige man die meerdere steekwonden had. De man is momenteel niet aanspreekbaar en kan daarom zijn verhaal niet doen over wat er die avond heeft afgespeeld. De politie is daarom dringend op zoek naar getuigen. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: politie dringend op zoek naar getuigen omtrent steekincident Enschede

Afgelopen zondagavond 28 november is een zwaargewonde man gevonden in een greppel in Enschede. Het slachtoffer is een 31-jarige man die meerdere steekwonden had. De man is momenteel niet aanspreekbaar en kan daarom zijn verhaal niet doen over wat er die avond heeft afgespeeld. De politie is daarom dringend op zoek naar getuigen.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: politie dringend op zoek naar getuigen omtrent steekincident Enschede of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV