Opsporing Verzocht gemist? Verdachten van inbraak tweemaal goed op beeld Aalsmeer

Opsporing Verzocht gemist? Verdachten van inbraak tweemaal goed op beeld Aalsmeer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 30 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 30 november terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Verdachten van inbraak tweemaal goed op beeld <em>Aalsmeer</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 30 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 30 november terugkijken. De politie is momenteel een groep inbrekers op het spoor. In juli is een woning in Aalsmeer compleet overhoop gehaald door de groep terwijl de bewoner op vakantie is. De verdachten van de inbraak zijn tweemaal herkenbaar in beeld gebracht. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Verdachten van inbraak tweemaal goed op beeld Aalsmeer

De politie is momenteel een groep inbrekers op het spoor. In juli is een woning in Aalsmeer compleet overhoop gehaald door de groep terwijl de bewoner op vakantie is. De verdachten van de inbraak zijn tweemaal herkenbaar in beeld gebracht.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Verdachten van inbraak tweemaal goed op beeld Aalsmeer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV