Opsporing Verzocht: inbreker lijkt weinig boodschap te hebben aan camera’s Hengevelde

Opsporing Verzocht: inbreker lijkt weinig boodschap te hebben aan camera’s Hengevelde

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 30 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 30 november terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: inbreker lijkt weinig boodschap te hebben aan camera’s <em>Hengevelde</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 30 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 30 november terugkijken. Tijdens een inbraak in Hengevelde op zondag 11 juli heeft de verdachte zich een weg naar binnen gewurmd in het cultuurhuis. Het gaat echter niet zonder slag of stoot, de inbreker lijkt niet helemaal te weten wat hij aan het doen is. Daarnaast heeft hij ook weinig boodschap aan de camera's die in het pand hangen. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: inbreker lijkt weinig boodschap te hebben aan camera’s Hengevelde

Tijdens een inbraak in Hengevelde op zondag 11 juli heeft de verdachte zich een weg naar binnen gewurmd in het cultuurhuis. Het gaat echter niet zonder slag of stoot, de inbreker lijkt niet helemaal te weten wat hij aan het doen is. Daarnaast heeft hij ook weinig boodschap aan de camera's die in het pand hangen.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: inbreker lijkt weinig boodschap te hebben aan camera’s Hengevelde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV