Video: Erica Meiland heeft doodsbedreigingen ontvangen na uitspraken Islam

Video: Erica Meiland heeft doodsbedreigingen ontvangen na uitspraken Islam

Erica Meiland en haar uitspraken over hoofddoeken in haar boek, hebben haar in slecht daglicht gezet. Zo ziet de familie Meiland hun samenwerking met kaartenmerk Hallmark verdwijnen en is dochter Maxime nu ook haar samenwerking met matrassenfabrikant Emma kwijt.

Video: <em>Erica Meiland</em> heeft doodsbedreigingen ontvangen na uitspraken <em>Islam</em> Erica Meiland en haar uitspraken over hoofddoeken in haar boek, hebben haar in slecht daglicht gezet. Zo ziet de familie Meiland hun samenwerking met kaartenmerk Hallmark verdwijnen en is dochter Maxime nu ook haar samenwerking met matrassenfabrikant Emma kwijt. DoodsbedreigingenDe familie Meiland is niet bereikbaar voor commentaar, maar wel is bekend dat Erica doodsbedreigingen heeft ontvangen na haar uitspraken. De realityster slaapt er slecht van en dit knaagt behoorlijk aan haar, weet Aran. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Erica Meiland heeft doodsbedreigingen ontvangen na uitspraken Islam

Doodsbedreigingen
De familie Meiland is niet bereikbaar voor commentaar, maar wel is bekend dat Erica doodsbedreigingen heeft ontvangen na haar uitspraken. De realityster slaapt er slecht van en dit knaagt behoorlijk aan haar, weet Aran.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Erica Meiland heeft doodsbedreigingen ontvangen na uitspraken Islam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV