Zien: 15-jarige dader schiet 3 leerlingen dood tijdens schietpartij op school in Michigan

Zien: 15-jarige dader schiet 3 leerlingen dood tijdens schietpartij op school in Michigan

In de Amerikaanse staat Michigan heeft een 15-jarige dader het schot geopend op een school. Tijdens het schietincident zouden er drie doden zijn gevallen en zes gewonden, zo meld een woordvoerder van de lokale sheriff.

Zien: <em>15-jarige</em> dader schiet 3 leerlingen dood tijdens schietpartij op school in <em>Michigan</em> In de Amerikaanse staat Michigan heeft een 15-jarige dader het schot geopend op een school. Tijdens het schietincident zouden er drie doden zijn gevallen en zes gewonden, zo meld een woordvoerder van de lokale sheriff. SchietpartijDe schietpartij vond plaats aan het einde van de middag op Oxford High School in Oxford Township. De 15-jarige dader zou zijn gearresteerd. Waarom hij tot deze daad kwam, is niet bekend. Bekijk de video van SkyNews hierboven. Bekijk ook Donald Trump strijdt nog steeds voor presidentschap: "Alle ogen op Michigan" (video) Bekijk deze video » Heftig: Vliegtuig crasht in huis Michigan (video) Bekijk deze video » Eva Jinek pakt Pete Hoekstra aan: "Wie luistert er nu nog naar Amerika?" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: 15-jarige dader schiet 3 leerlingen dood tijdens schietpartij op school in Michigan

Schietpartij
De schietpartij vond plaats aan het einde van de middag op Oxford High School in Oxford Township. De 15-jarige dader zou zijn gearresteerd. Waarom hij tot deze daad kwam, is niet bekend.

Bekijk de video van SkyNews hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: 15-jarige dader schiet 3 leerlingen dood tijdens schietpartij op school in Michigan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV