Marion Koopmans in Op1 over situatie Afrika: "We zijn aan het dweilen met de kraan open"

Marion Koopmans in Op1 over situatie Afrika: "We zijn aan het dweilen met de kraan open"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Marion Koopmans in <em>Op1</em> over situatie <em>Afrika</em>: &quot;We zijn aan het dweilen met de kraan open&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Marion Koopmans legt uit dat we meer aandacht moeten hebben voor Afrika wat betreft vaccineren. "We zijn aan het dweilen met de kraan open", aldus de viroloog. Afrika heeft al eerder aangegeven te weinig vaccinaties te hebben. Nu er weer een nieuwe variant van het coronavirus opduikt, lijkt het te laat. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marion Koopmans in Op1 over situatie Afrika: "We zijn aan het dweilen met de kraan open"

Marion Koopmans legt uit dat we meer aandacht moeten hebben voor Afrika wat betreft vaccineren. "We zijn aan het dweilen met de kraan open", aldus de viroloog. Afrika heeft al eerder aangegeven te weinig vaccinaties te hebben. Nu er weer een nieuwe variant van het coronavirus opduikt, lijkt het te laat.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marion Koopmans in Op1 over situatie Afrika: "We zijn aan het dweilen met de kraan open" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV