Lilian Marijnissen haalt in Op1 uit naar kabinet: "Dikke crisis in de zorg!"

Lilian Marijnissen haalt in Op1 uit naar kabinet: "Dikke crisis in de zorg!"

SP-leider Lilian Marijnissen zat dinsdag aan tafel bij Op1 om nog maar eens uit te halen naar het kabinetsbeleid inzake de coronacrisis. Volgens haar is het "dikke crisis in de zorg", maar was er geen behoefte aan een hoorzitting met zorgmedewerkers, die konden vertellen over hun ervaringen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Lilian Marijnissen</em> haalt in <em>Op1</em> uit naar <em>kabinet</em>: &quot;Dikke crisis in de zorg!&quot; SP-leider Lilian Marijnissen zat dinsdag aan tafel bij Op1 om nog maar eens uit te halen naar het kabinetsbeleid inzake de coronacrisis. Volgens haar is het "dikke crisis in de zorg", maar was er geen behoefte aan een hoorzitting met zorgmedewerkers, die konden vertellen over hun ervaringen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. VerdeeldheidDaar houden de beschuldigingen van Marijnissen niet op. De politica is van mening dat het kabinet verdeeldheid heeft gezaaid in Nederland, met name over het 2G-beleid dat men graag in wil voeren. De SP denkt dat een 2G-beleid niet proportioneel is, zeker niet voor de lange termijn. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Lilian Marijnissen haalt in Op1 uit naar kabinet: "Dikke crisis in de zorg!"

Verdeeldheid
Daar houden de beschuldigingen van Marijnissen niet op. De politica is van mening dat het kabinet verdeeldheid heeft gezaaid in Nederland, met name over het 2G-beleid dat men graag in wil voeren. De SP denkt dat een 2G-beleid niet proportioneel is, zeker niet voor de lange termijn.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV