Op1 gemist? Dwight van van de Vijver vertelt over nieuw programma Uit de bak

Op1 gemist? Dwight van van de Vijver vertelt over nieuw programma Uit de bak

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Dwight van van de Vijver</em> vertelt over nieuw programma <em>Uit de bak</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Dwight van van de Vijver heeft in een jaar tijd de transformatie van politieagent naar presentator bij de EO gemaakt - de mannelijke Ellie Lust, dus. Vanaf donderdag 2 december is het nieuwe programma Uit de bak te zien op NPO 3, waarin Van van de Vijver ex-gedetineerden opzoekt. Hoe ziet het leven na een gevangenisstraf er voor hen uit? Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Het nieuwe programma Uit de bak is vanaf donderdag 2 december wekelijks rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Uit de bak terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Dwight van van de Vijver vertelt over nieuw programma Uit de bak

Dwight van van de Vijver heeft in een jaar tijd de transformatie van politieagent naar presentator bij de EO gemaakt - de mannelijke Ellie Lust, dus. Vanaf donderdag 2 december is het nieuwe programma Uit de bak te zien op NPO 3, waarin Van van de Vijver ex-gedetineerden opzoekt. Hoe ziet het leven na een gevangenisstraf er voor hen uit?

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven.

Het nieuwe programma Uit de bak is vanaf donderdag 2 december wekelijks rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Uit de bak terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Dwight van van de Vijver vertelt over nieuw programma Uit de bak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV