Andere Tijden over kindermisbruik in de kerk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden over kindermisbruik in de kerk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden over kindermisbruik in de kerk gemist? Bekijk hier de hele uitzending Sinds de beerput is opengetrokken duiken steeds meer verhalen van over de hele wereld op over kindermisbruik in de katholieke kerk. Vanavond besteedt Andere Tijden er ook aandacht aan, om 22:15 uur op NPO 2. TienduizendenNederlandse priesters, paters en nonnen hebben in de vorige eeuw tienduizenden kinderen misbruikt. Dat was tien jaar geleden de conclusie van de commissie-Deetman in zijn rapport over seksueel misbruik binnen de katholieke kerk. TerugblikNog altijd zijn de cijfers over het kindermisbruik adembenemend. En nog steeds doemt die ene vraag op: hoe kon dit decennialang door zijn gegaan? Andere Tijden blikt terug. Wisten we het niet of wilden we het niet weten?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Sinds de beerput is opengetrokken duiken steeds meer verhalen van over de hele wereld op over kindermisbruik in de katholieke kerk. Vanavond besteedt Andere Tijden er ook aandacht aan, om 22:15 uur op NPO 2.

Tienduizenden
Nederlandse priesters, paters en nonnen hebben in de vorige eeuw tienduizenden kinderen misbruikt. Dat was tien jaar geleden de conclusie van de commissie-Deetman in zijn rapport over seksueel misbruik binnen de katholieke kerk.

Terugblik
Nog altijd zijn de cijfers over het kindermisbruik adembenemend. En nog steeds doemt die ene vraag op: hoe kon dit decennialang door zijn gegaan? Andere Tijden blikt terug. Wisten we het niet of wilden we het niet weten?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andere Tijden

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Andere Tijden over kindermisbruik in de kerk gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV