De 3 sterren camping met o.a. Frank Lammers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De 3 sterren camping met o.a. Frank Lammers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De 3 sterren camping met o.a. Frank Lammers gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuwe aflevering van De 3 sterren camping, vanavond om 20:25 uur te zien op NPO 3, krijgen Nick, Simon en Kees weer bezoek van drie gasten: acteur Frank Lammers, presentatrice/zangeres Kim-Lian van der Meij en singer-songwriter Joe Buck. TarotkaartFrank Lammers voelt zich net als zijn alter ego Ferry wel thuis op de camping. Nog voordat de dag echt is begonnen krijgt Joe een heuse hagelslag-proeverij, legt Kim-Lian een tarotkaartje en wordt Frank alvast lekker gemaakt met alle aanwezige campingspelletjes. GlasblazenDe ontspannen dag op de camping wordt gezamenlijk geopend met het uitoefenen van een prachtig oud ambacht: glasblazen. Als afsluiter van deze groepsactiviteit trakteren Joe en Simon het gezelschap op een akoestische uitvoering van Joe's hit 'The Way You Take Time'. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Joe Buck zingt One Last Time van Ariana Grande op De 3 Sterren Camping Bekijk deze video » Indrukwekkend: Frank Lammers zingt met Twee Meisjes in De 3 Sterren Camping (video) Bekijk deze video » De 3 Sterren Camping: Frank Lammers hekelt activiteit bloemschikken: 'Godverdomme' Bekijk deze video »
Uitzending :
De 3 sterren camping met o.a. Frank Lammers gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In een nieuwe aflevering van De 3 sterren camping, vanavond om 20:25 uur te zien op NPO 3, krijgen Nick, Simon en Kees weer bezoek van drie gasten: acteur Frank Lammers, presentatrice/zangeres Kim-Lian van der Meij en singer-songwriter Joe Buck.

Tarotkaart
Frank Lammers voelt zich net als zijn alter ego Ferry wel thuis op de camping. Nog voordat de dag echt is begonnen krijgt Joe een heuse hagelslag-proeverij, legt Kim-Lian een tarotkaartje en wordt Frank alvast lekker gemaakt met alle aanwezige campingspelletjes.

Glasblazen
De ontspannen dag op de camping wordt gezamenlijk geopend met het uitoefenen van een prachtig oud ambacht: glasblazen. Als afsluiter van deze groepsactiviteit trakteren Joe en Simon het gezelschap op een akoestische uitvoering van Joe's hit 'The Way You Take Time'.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De 3 Sterren Camping

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De 3 sterren camping met o.a. Frank Lammers gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV