Shownieuws: 'Rachel Hazes geïrriteerd en André mag vanwege therapie geen nieuwe relatie'

Shownieuws: 'Rachel Hazes geïrriteerd en André mag vanwege therapie geen nieuwe relatie'

Rachel Hazes heeft nog altijd haar zoon André in huis, waar ze vaak andijviestamppot voor hem maakt en die ze onderdompelt in moederliefde. Maar over hoe het nu echt met hem gaat wil ze niet veel zeggen. Sterker nog: ze lijkt een beetje geïrriteerd als de ene na de andere verslaggever haar daarna vraagt: "Het gaat heel goed en zoals ik al eerder mede heb gedeeld: ik denk dat wij het heel erg fijn zouden vinden als mensen respecteren dat wij rust willen."

'Geen plek voor vaste relatie vanwege therapie'
Die rust gaat er natuurlijk nooit komen in het leven van de Hazesjes. Maar ondanks de weinige woorden van La Hazes is er de laatste tijd toch best wat nieuwe info rondom de geplaagde zanger naar buiten gekomen. Volgens Yvonne Coldeweijer is het namelijk alweer dikke mik tussen hem en zijn terugkerende ex Monique Westenberg, waar hij onlangs nog gezellig Sinterklaas mee vierde: "Waarop Rachel heeft gezegd dat dat logisch is omdat elke vader met de Sinterklaasintocht bij zijn zoon wil zijn. Maar dat wil nog niet zeggen dat het dan weer een relatie is, sterker nog: die is er niet", vertelt Patty Brard. Die komt overigens op de valreep ook nog met een nieuwtje: "In de therapie die André op dit moment volgt is er geen plek voor een vaste relatie." To be continued. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: 'Rachel Hazes geïrriteerd en <em>André</em> mag vanwege therapie geen nieuwe relatie' Rachel Hazes heeft nog altijd haar zoon André in huis, waar ze vaak andijviestamppot voor hem maakt en die ze onderdompelt in moederliefde. Maar over hoe het nu echt met hem gaat wil ze niet veel zeggen. Sterker nog: ze lijkt een beetje geïrriteerd als de ene na de andere verslaggever haar daarna vraagt: "Het gaat heel goed en zoals ik al eerder mede heb gedeeld: ik denk dat wij het heel erg fijn zouden vinden als mensen respecteren dat wij rust willen." 'Geen plek voor vaste relatie vanwege therapie'Die rust gaat er natuurlijk nooit komen in het leven van de Hazesjes. Maar ondanks de weinige woorden van La Hazes is er de laatste tijd toch best wat nieuwe info rondom de geplaagde zanger naar buiten gekomen. Volgens Yvonne Coldeweijer is het namelijk alweer dikke mik tussen hem en zijn terugkerende ex Monique Westenberg, waar hij onlangs nog gezellig Sinterklaas mee vierde: "Waarop Rachel heeft gezegd dat dat logisch is omdat elke vader met de Sinterklaasintocht bij zijn zoon wil zijn. Maar dat wil nog niet zeggen dat het dan weer een relatie is, sterker nog: die is er niet", vertelt Patty Brard. Die komt overigens op de valreep ook nog met een nieuwtje: "In de therapie die André op dit moment volgt is er geen plek voor een vaste relatie." To be continued. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook DNA Onbekend VIPS: 'André Hazes, Marco Borsato is jouw vader' Bekijk deze video » Rachel Hazes geeft eindelijk update over André Hazes: "Een beetje beter" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: 'Rachel Hazes geïrriteerd en André mag vanwege therapie geen nieuwe relatie' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV